“Jyb - Er ikke det kun for arbeidsledige og de som trenger jobb da?”  

Hvordan rekruttere

Dine muligheter i dag, og dine muligheter i fremtiden, kommer gjennom dine relasjoner. De relasjonene er din vei til drømmejobben.

Hvem er Jyb for?

Med Jyb ville vi skape en plass hvor alle, personer i jobb og uten jobb, får en etterspurt mulighet til å utforske jobbmarkedet og oppdage hvem som er interessert i dine kvaliteter. Og på denne måten få en innsikt i sin egen markedsverdi.

Du trenger ikke være på utkikk etter noe nytt for å få være på Jyb. Jyb gjør det å være åpen og åpenlyst til en naturlig del av det å være en arbeidstaker, ved at du kan skaffe deg relasjonene som betraktelig øker sjansen din til å posisjonere deg for muligheter, og kanskje drømmejobben, i fremtiden.

Relasjon, jobb og karrière

Poenget med Jyb er å vise din tilgjengelighet på markedet og posisjonere deg for potensielle arbeidsgivere og relasjoner, uavhengig om du er en person som er i fast stilling, eller rett og slett i mellom jobber.

Jyb er en app som passer perfekt til alle som ønsker at det å bygge relasjoner, åpne jobbmuligheter og utvikle karrière skal by på en positiv opplevelse.