SLETTE: Ved å slette profil vil alle matcher, kontakter og profilinformasjon bli permanent slettet.

DEAKTIVERE: Ved å deaktivere profil vil matcher og profil bli lagret, men du vil ikke være synlig for nye bedrifter.

Ønsker du ikke å slette eller deaktivere profilen din? Gå til hjemmesiden her