Hvem har ansatt med Jyb?

Vi er så fornøyde med Jyb! Vi har savnet en slik lettvint og effektiv løsning. Vi får direkte kontakt med aktuelle kandidater og prosessen går mye raskere enn ved eventuelle andre løsninger. Vi har både fått kontakt med flere kandidater, i tillegg til at opptil flere har blitt ansatt hos oss! Takk for at dere gjør en slik god jobb!

Elisabeth Berg
Elisabeth BergElisabeth Berg, Recruitment Manager DS, Sector Alarm

Med Jyb var prosessen raskt og effektiv og jeg kom direkte i kontakt med kandidaten som en kort uke senere var på førstgangsintervju. Normalt pleier rekrutteringsprosesser å ta langt mye lenger tid.

Paul Vuijsters
Paul VuijstersCountry Manager, Netigate Norge

Som innovativt selskap er vi alltid ute etter spennende metoder å finne kandidater. Jyb er et godt verktøy for nettopp det!

Simen A. W. Olsen
Simen A. W. OlsenProsjektleder i AYR AS

Man må finne de riktige folkene. Det effektiviserer ting, spesielt om vi kutter ned på både antall intervju og kostnader. Det opplever vi at vi gjør med Jyb!

Dennis Stokseth
Dennis StoksethStyreleder i Freska

Det er et flott konsept som utvider mulighetene for oss som liker å headhunte/rekruttere våre egne medarbeidere

Martin Jarl Andersen
Martin Jarl AndersenProsjektleder hos Symfoni Next AS

Jyb har funket utrolig bra for oss! Jeg har fått mange kandidater til intervju og ansatt flere av de også. Det at dere legger oss ut på facebooksiden deres setter jeg også pris på. Det er lett å kommunisere med hverandre, og prosessen for å avtale intervju går veldig kjapt. Tommel opp!

Ida Elise Tollefsen
Ida Elise TollefsenRekrutterer hos Value Marketing AS